Inquiry
Leave Your Message
Hva er spesialsmøremiddel forskjellig mellom industrismøremiddel?

Grunnleggende smøremiddel

Grunnleggende om smøring

2024-04-13 10:13:19

Hva er smøremiddel? Hva er smøreoljer og fett?


Når det gjelder smøremiddelindustrien, er det forskjellige smøremidler eller smøremidler i livet vårt, vanligvis hører de fleste av oss mest bilolje, smøremidler for biler eller voksne produkter, dette er smøremidlene vi bruker mest i dagliglivet. Når det gjelder dagens tema, det er "smøremiddel eller fett" for vedlikehold av industrielt utstyr.


Smøremiddel eller glidemiddel er et stoff som tar sikte på å redusere friksjon mellom overflater i gjensidig kontakt, (metall til metall, metall til plast, plast til plast eller annen materialekontakt) som til slutt reduserer varmen som genereres og slitasje når overflatene beveger seg og forlenger levetiden av utstyret.

Generelt viser smøreoljer seg bedre i høytemperaturapplikasjoner og de der det er høy hastighet, ekstrem friksjon og tett system. Fett er et (halv)fast stoff, derimot, fungerer godt i lagerapplikasjoner eller andre åpne systemer som opererer ved moderate hastigheter der temperaturene ikke er for høye. De har forskjellige egenskaper og mye brukt forskjellige applikasjoner.


1) Vi kan åpne beholderen ved lokkåpneren

2)Hvis fett fjernes fra en trommel eller spann, bør overflaten av det gjenværende fettet glattes for å forhindre oljeseparasjon inn i hulrommet

3) Oppbevar alltid fett stående for å hindre oljeseparasjon

4) Beholdere bør holdes lukket og eksponering for forurensninger minimeres

5) Kast innholdet og beholderen i samsvar med alle lokale, regionale, nasjonale og internasjonale forskrifter.



Hva er spesialsmøremiddel forskjellig mellom industrismøremiddel?


Industrielle smøremidler for generell bruk er mye brukt i de fleste bransjer, og det har åpenbare kostnadsfordeler, men det meste av universalfett eller smøremidler kan ikke oppfylle kravene til temperatur eller ekstremt tilstand for spesielle bruksområder og er ikke kompatible med enkelte materialer. Derfor spesialitet smøremiddel for å løse problemet som smøremiddel for generell bruk ikke kan fungere.


Ettersom høyteknologiske industrier fortsetter å utvikle seg og innovere, blir produktene mer og mer delikate mekanismer med ekstremt god bruk, alle industrielle deler krever smøremidler for å møte deres spesielle krav, løse deres vanskelige problemer og de til hver enkelt produsent eller operatør. Derfor, spesialsmøremidler blir stadig mer etterspurt.



FRTLUBE er en profesjonell spesialsmøremiddelprodusent i Kina, vi fokuserer på spesielle og høye smørekrav fra alle industrisektorer, FRTLUBE tilbyr skreddersydde smøremiddelplaner, som kan levere forbedringer til kundenes forretningsprosesser.